Over mij

Ik ben Sylvie Bastiaanssen (1995) en woon in Breda.

Als klein kind was ik een creatief meisje en het liefste buiten. Ik had al heel vroeg helder dat ik graag anderen wilde helpen en vond het boeiend om mensen te observeren. Zo voelde ik makkelijk aan hoe anderen zich voelden en was ik graag bezig met het in kaart brengen van sociale interacties.

Na de middelbare school ben ik daarom Psychologie gaan studeren op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik vond alles interessant. Na een aantal jaren in de reguliere GGZ te hebben gewerkt liep ik daarin vast. In 2023 besloot ik daarom om voor mezelf te gaan starten, waardoor ik dingen meer op mijn manier kon doen: alle tijd voor iemand kunnen nemen en zelf  bepalen hoe we een traject vormgeven.

Mijn wetenschappelijke achtergrond heb ik aangevuld met diverse coachingopleidingen, waarin ik leerde om ook intuïtief te werken, met het lichaam en met systemische opstellingen. Dit kan ik allemaal inzettend tijdens sessies. 

Naast mijn werk ben ik een echte natuurliefhebber en wandel ik het liefste in de bergen. Ik houd verder van muziek luisteren, naar concerten/festivals gaan en lezen. Als persoon ben ik sensitief. Hoewel dit soms lastig kan zijn, zie ik het ook als kracht. Ik kan iemand namelijk goed aanvoelen, kan echt de schoonheid van dingen zien en ervaren, en heb veel begrip.

Ik ben open-minded en houd ervan om nieuwe culturen te ontdekken en andere visies te horen. Zo vind ik het ook erg interessant hoe ze in andere culturen tegen mentale problemen aankijken. 

Het belangrijkste is er natuurlijk dat er een klik is tussen ons. Hopelijk heb je nu al wat meer een idee over mij.