Info

Investering

Een kennismaking (30 min) is gratis en vrijblijvend. Deze kan in de praktijk plaatsvinden of online. 

De investering voor een sessie bedraagt 89 euro per uur. Een sessie duurt meestal tussen de 1 en 1,5 uur. 

Ik heb er bewust voor gekozen om niet met zorgverzekeraars te werken. Omdat zij voor jou bepalen hoelang je traject mag duren en wat jij nodig hebt. En omdat je per se een diagnose moet hebben. Hier sta ik niet volledig achter (zie ‘Visie’). Ik vind het belangrijk om alle tijd te hebben die nodig is en om het traject volledig op jou persoonlijk aan te kunnen passen. Dit betekent dus dat er geen vergoeding mogelijk is voor het traject/ een sessie. 

Locatie:

Ik werk in een praktijkruimte in het Bastion. Dit is een fijne ruimte waar we genoeg plek hebben om in beweging te komen.

Ik ben daar op maandag en woensdag de hele dag, en donderdag in de ochtend. 

Daarnaast werk ik graag in de natuur (Mastbos Breda). Het werkt fijn om te wandelen tijdens een sessie, omdat je dan letterlijk al in beweging komt. En het is fijn om je te verbinden met de natuur. Zo kom je zelf ook sneller weer terug in verbinding met jezelf.

Afspraak inplannen?

Wil je een gratis (online) kennismaking (30 min) inplannen of wil je een intake inplannen, mail dan naar info@praktijk-vivelavie.nl of bel naar 06 83 18 34 84. Ik kijk uit naar onze ontmoeting.