Info

Aanbod en Investering

Ik bied psychologische begeleiding en coaching  en stel geen diagnoses. 

Het is mogelijk om een gratis kennismaking van 30 minuten in te plannen, om te voelen of je een klik voelt en om samen te bekijken of ik de juiste persoon ben om je te helpen. Dit gesprek kan online of in de praktijk. Daarnaast kan er ook meteen een intakegesprek worden ingepland. 

De kosten per uur bedragen 89 euro. Een sessie duurt over het algemeen 60 minuten maar kan uitlopen tot maximaal 90 minuten, dit wordt verrekend. Gemiddeld duurt een traject 5 tot 8 sessies. Er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering of de gemeente. Hierdoor is er alle vrijheid om zelf te bepalen hoe we een traject vormgeven en hoe lang een traject duurt, volledig op maat dus.  

Een afspraak kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren, daarna wordt de sessie (in overleg) alsnog in rekening gebracht. 

Locatie:

Ik werk in een praktijkruimte in het Bastion. Dit is een fijne, lichte, open ruimte. Ik ben daar op maandag en woensdag de hele dag, en donderdag in de ochtend. 

Daarnaast werk ik graag in de natuur (Mastbos Breda). Het werkt fijn om te wandelen tijdens een sessie, omdat je dan letterlijk al in beweging komt. En het is fijn om je te verbinden met de natuur. Soms kan je daardoor al eerder bepaalde antwoorden vinden die je zocht. 

Afspraak inplannen?

Wil je een gratis (online) kennismaking (30 min) inplannen of wil je een intake inplannen, mail dan naar info@praktijk-vivelavie.nl of bel naar 06 83 18 34 84. Ik kijk uit naar onze ontmoeting.